Search found 9 matches

by jshep321
Wed Jan 23, 2019 7:43 am
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Buzz on audioinjector zero when not playing
Replies: 1
Views: 267

Buzz on audioinjector zero when not playing

Hi, On my audioinjector zero, I get an audible buzz when not playing, which I assumed was a hardware problem. However, when I "play" a 30 second clip of silence, the buzz disappears. Is this possible to correct in the driver software? I'm assuming the output is disconnected and then the input is get...
by jshep321
Thu May 10, 2018 2:04 am
Forum: Discussion and pointers
Topic: missing audio connector for zero
Replies: 0
Views: 1176

missing audio connector for zero

Hi,
I am missing one of the 4 3-pin connectors from my zero kit. Can you point me to the part# so I can simply order one from digikey, etc?

Thanks!
Johnny
by jshep321
Sun Apr 29, 2018 11:51 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Cases or 3d printable case / CAD drawings?
Replies: 1
Views: 768

Cases or 3d printable case / CAD drawings?

Hi! I have all of your versions and I am starting to use them somewhere other than my lab bench. Has anyone: 1. found a case for purchase that fits the "regular" pi2/3b + audio injector or pi zero+audio injector 2. drawn a 3d printable case 3. found any CAD files for this that could be made into #2?...
by jshep321
Wed Nov 08, 2017 1:56 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Enclosure
Replies: 6
Views: 3219

Re: Enclosure

Hi! Any progress on this (or on files for the zero?). I have some cool applications, but in dire need of a proper enclosure!

Thanks!
by jshep321
Wed Jun 07, 2017 1:27 am
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 2722

Re: Octo card not recognized on every boot

Interesting... My two cards still don't work on the zero (zero W to be precise) with jessie lite. Works fine on rpi3.

Something is amiss!
by jshep321
Mon May 29, 2017 3:30 am
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 2722

Re: Octo card not recognized on every boot

Sorry I wasn't explicit. I was curious if the problem was with the octo or with the pi zero and/or "lite" version of raspbian, so I tried to reproduce with the STEREO card on a pi zero with jessie lite. The result was the same-- card not recognized (as shown in the log). This is why in that log you ...
by jshep321
Thu May 25, 2017 11:56 am
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 2722

Re: Octo card not recognized on every boot

Hi, I just made a brand new install of jessie lite on a pi zero with the *stereo* card (that has worked flawlessly on the pi3), and I'm seeing the same problems after full update and setup. Partial dmesg below. /boot/config.txt is the same between the two devices, but the pi3b is a noobs with full r...
by jshep321
Tue May 23, 2017 11:19 pm
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 2722

Octo card not recognized on every boot

Hi,
I have a new octo connected to a pi zero W. Everything seems to work sometimes. When looking at the dmesg log, there is no "i2s mapping ok" following the "not registered" messages. A simple reboot will sometimes cause it to work.

Any ideas?