Search found 7 matches

by jshep321
Thu May 10, 2018 2:04 am
Forum: Discussion and pointers
Topic: missing audio connector for zero
Replies: 0
Views: 432

missing audio connector for zero

Hi,
I am missing one of the 4 3-pin connectors from my zero kit. Can you point me to the part# so I can simply order one from digikey, etc?

Thanks!
Johnny
by jshep321
Sun Apr 29, 2018 11:51 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Cases or 3d printable case / CAD drawings?
Replies: 1
Views: 385

Cases or 3d printable case / CAD drawings?

Hi! I have all of your versions and I am starting to use them somewhere other than my lab bench. Has anyone: 1. found a case for purchase that fits the "regular" pi2/3b + audio injector or pi zero+audio injector 2. drawn a 3d printable case 3. found any CAD files for this that could be made into #2?...
by jshep321
Wed Nov 08, 2017 1:56 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Enclosure
Replies: 6
Views: 2222

Re: Enclosure

Hi! Any progress on this (or on files for the zero?). I have some cool applications, but in dire need of a proper enclosure!

Thanks!
by jshep321
Wed Jun 07, 2017 1:27 am
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 1693

Re: Octo card not recognized on every boot

Interesting... My two cards still don't work on the zero (zero W to be precise) with jessie lite. Works fine on rpi3.

Something is amiss!
by jshep321
Mon May 29, 2017 3:30 am
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 1693

Re: Octo card not recognized on every boot

Sorry I wasn't explicit. I was curious if the problem was with the octo or with the pi zero and/or "lite" version of raspbian, so I tried to reproduce with the STEREO card on a pi zero with jessie lite. The result was the same-- card not recognized (as shown in the log). This is why in that log you ...
by jshep321
Thu May 25, 2017 11:56 am
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 1693

Re: Octo card not recognized on every boot

Hi, I just made a brand new install of jessie lite on a pi zero with the *stereo* card (that has worked flawlessly on the pi3), and I'm seeing the same problems after full update and setup. Partial dmesg below. /boot/config.txt is the same between the two devices, but the pi3b is a noobs with full r...
by jshep321
Tue May 23, 2017 11:19 pm
Forum: Octo Sound Card for the Pi
Topic: Octo card not recognized on every boot
Replies: 8
Views: 1693

Octo card not recognized on every boot

Hi,
I have a new octo connected to a pi zero W. Everything seems to work sometimes. When looking at the dmesg log, there is no "i2s mapping ok" following the "not registered" messages. A simple reboot will sometimes cause it to work.

Any ideas?