Search found 4 matches

by jeff92
Fri Jul 28, 2017 3:35 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Audio injector zero kickstarter is live !
Replies: 22
Views: 7199

Re: Audio injector zero kickstarter is live !

I just scooped up 20 of the Pi Zero sound cards on kickstarter looking forward to em, although 96khz is pretty good I too would like to see a 192khz recording ability in the future, that would be nice / state of the art.
by jeff92
Tue Jul 25, 2017 3:34 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Card stopped working after 1 day [Solved]
Replies: 4
Views: 1921

Re: Card stopped working after 1 day

Hey Matt,

I just went into Alsamixer and saw that output mixer HIFI was off, when I turned it on, audio is now playing again. I never turned if off which is weird, but it may be working again, I will test it with my audio application and let you know if it record too

Jeff
by jeff92
Tue Jul 25, 2017 2:18 pm
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Card stopped working after 1 day [Solved]
Replies: 4
Views: 1921

Re: Card stopped working after 1 day

Hey Matt, Thanks for the quick response, When I run dmesg | grep wm I get lowmem : 0x80000000 - 0xbb000000 ( 944 MB) [ 3.842415] audioinjector-stereo soc:sound: ASoC: CODEC DAI wm8731-hifi not registered - will retry [ 3.878661] wm8731 1-001a: Assuming static MCLK [ 3.884578] audioinjector-stereo so...
by jeff92
Tue Jul 25, 2017 3:58 am
Forum: Stereo soundcard for the Raspberry Pi
Topic: Card stopped working after 1 day [Solved]
Replies: 4
Views: 1921

Card stopped working after 1 day [Solved]

Got the card working fairly quickly, at first it was great, played and recorded audio perfect. I am on my second day of using it and it is no longer playing audio, when I do a speaker test i get: speaker-test 1.0.28 Playback device is default Stream parameters are 48000Hz, S16_LE, 1 channels Sine wa...