Pure Data with Zero Soundcard

Moderator: flatmax

Post Reply
Chestnut4862
Posts: 3
Joined: Tue Apr 24, 2018 9:54 pm

Pure Data with Zero Soundcard

Post by Chestnut4862 » Tue May 01, 2018 4:51 am

Hi there, i've been trying for weeks now to get the zero soundcard to work with Pure Data using the breakout boards. I'm using stereo jacks for the input and outputs but here is no audio at all. when I use the built in 3.5mm headphone socket I can hear the test tone but if i try to use the breakout boards (By changing the audio settings in pure data from hardware to Plugin) a series of error appear all starting with

Code: Select all

output snd_pcm_delay failed: Unknown error ***
astate 3
output snd_pcm_delay failed: Unknown error ***
astate 3
output snd_pcm_delay failed: Unknown error ***
astate 3
output snd_pcm_delay failed: Connection reset by peer 

(***) is a series of numbers that change every time. the potentiometers are full clockwise and my settings in alsamixer are the exact same as mentioned in this forum for RCA input and output.

Any help to get this sorted is much appreciated as this is for a university dissertation that is due middle of next month (May)

flatmax
Posts: 602
Joined: Sat Jul 23, 2016 11:39 pm

Re: Pure Data with Zero Soundcard

Post by flatmax » Tue May 08, 2018 8:03 pm

Did you setup the card using the setup scripts ? Or did you manually set it up ?

when you type dmesg, can you see that the audio injector card is set up correctly ?

Matt
Checkout the next kickstarter campaign - the Ultra 2 : https://kck.st/2xwM3DL
Please review the Zero sound card on Amazon USA : https://www.amazon.com/dp/B075V1VNDD
---
Check out our new forum on github : https://github.com/Audio-Injector

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests